Ehdot


PALVELUEHDOT


YLEISKATSAUS

Tätä sivustoa ylläpitää Anina Jewelry. Kautta koko sivuston viittaamme Anina Jewelryyn käyttämällä sanoja "me" tai "meidän". Anina Jewelry tarjoaa tämän sivuston kaikkine tietoineen ja palveluineen asiakkaan käyttöön alla olevien ehtojen ja käytäntöjen mukaisesti.

Käymällä näillä sivuilla ja/tai ostamalla tuotteitamme asiakas sitoutuu seuraaviin ehtoihin. Pyydämme asiakkaitamme tutustumaan kyseisiin ehtoihin huolella ennen ostoja.

Varaamme itsellemme oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. Kulloinkin voimassa olevat ehtomme näkyvät tällä sivulla, ja asiakkaan vastuulla on säännöllisesti tarkistaa mahdolliset muutokset ehtoihin.

Verkkokauppamme alustana käytämme Shopify Inc.:in palveluja, jonka kautta tarjoamme tuotteitamme asiakkaille.

 

OSA 1 - VERKKOKAUPAN EHDOT

Sitoutumalla näihin ehtoihin todennat, että olet täysi-ikäinen. Tuotteitamme ei saa käyttää laittomiin tarkoituksiin.

Sopimuksen ehtojen rikkominen johtaa välittömästi asiakkuuden päättymiseen.

OSA 2 - YLEISET EHDOT

Varaamme itsellemme oikeuden kieltäytyä myymästä tuotteitamme milloin ja kenelle tahansa.
Asiakas hyväksyy, että häne tietonsa voidaan lähettää suojaamattomana eri verkostojen kautta ja niitä voidaan joutua muokkaamaan teknisten vaatimuksien tai verkostovaatimusten vuoksi. Tämä ei kuitenkaan koske luottokorttitietoja, jotka lähetetään aina salattuna.

OSA 3 - TIEDON TARKKUUS, TÄSMÄLLISYYS JA AJOITUS

Emme ole vastuussa tämän sivuston tietojen tarkkuudesta, täsmällisyydestä tai ajankohtaisuudesta. Kaikki sivuston materiaali on tarkoitettu yleistiedoksi eikä sitä tule käyttää ainoana perustana päätöksille ilman muun taustatiedon hankkimista. Sivuston antamien tietojen pohjalta toimiminen on asiakkaan omalla vastuulla.

OSA 4 - MUUTOKSET TUOTTEISIIN JA HINTOIHIN

Tuotteidemme hinnat saattavat ajoittain muuttua ilman etukäteistietoa.

Varaamme itsellemme oikeuden muuttaa tai lopettaa tämän sivuston tuotteiden palveluja ilman etukäteisilmoitusta.

Emme ole vastuussa mahdollisten muutosten aiheuttamista vahingoista asiakkaille tai kolmansille osapuolille.

OSA 5 - TUOTTEET

Osa tuotteistamme voi olla saatavilla vain sivustomme kautta. Näillä tuotteilla voi olla rajoitettu saatavuus ja niitä koskevat vaihto- tai palautusehdot noudattavat yleisiä palautusehtojamme.

Yritämme parhaamme mukaan esittää tuotteiden kuvat todenmukaisina, mutta emme voi taata, että asiakkaan tietokoneella näkyvät kuvat vastaavat todellisuutta.

Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteidemme myyntiä kenelle tai minne tahansa. Nämä päätökset tehdään yleensä tapauskohtaisesti. Voimme myös rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden valikoimaa tai määriä. Tuotteiden hinnat tai tiedot voivat muuttua milloin vain ilman etukäteistietoa. Varaamme oikeuden lopettaa tiettyjen tuotteiden myynnin milloin tahansa.

Emme voi taata, että tuotteidemme laatu tai tuotetiedot vastaavat asiakkaiden odotuksia.

 

OSA 6 - LASKUTUS

Varaamme itsellemme oikeuden kieltäytyä myymästä tuotteitamme kenelle tahansa asiakkaalle. Voimme rajoittaa asiakkaan tai tilauksen tuotemääriä. Tämä voi koskea samaa luottokorttia, asiakastiliä tai toimitusosoitetta. Mikäli tilauksessa tapahtuu muutoksia, voimme yrittää ilmoittaa asiasta asiakkaalle hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon.

Asiakas sitoutuu antamaan päivitetyn, tarkan ja täydellisen ostoon liittyvän informaation. Asiakas vastaa tietojensä päivittämisestä mahdollisten muutosten tapahtuessa.

OSA 7 - HENKILÖKOHTAISET ASIAKASTIEDOT

Asiakkaan antamien tietojen suhteen noudatamme Yksityisyyttä koskevia ehtojamme, jotka löytyvät näiltä sivuilta.

OSA 8 - VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET

Emme takaa, että tarjoamamiemme tuotteiden palvelut ovat aina tarjolla tai että ne ovat virheettömiä.
Asiakas hyväksyy, että ajoittain voimme poistaa tuotteidemme tarjonnan väliaikaisesti tai peruuttaa ne kokonaan ilman etukäteistiedotusta.
Asiakas hyväksyy, että tuotteidemme osto tapahtuu asiakkaan omalla riskillä.
Anina Jewelry, sen johto tai työntekijät eivät missään tapauksessa ole suorasti tai epäsuorasti vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaalle tuotteidemme johdosta.

 

OSA 9 - KOKO SOPIMUS

Nämä sopimusehdot muodostavat koko sopimuksen meidän ja asiakkaan välillä.

OSA 10 - OIKEUSKÄYTÄNTÖ

Nämä sopimuksen ehdot noudattavat Suomen lakeja.

OSA 11 - MUUTOKSET NÄIHIN EHTOIHIN

Tällä sivulla näkyvät aina voimassa olevat sopimusehdot. Varaamme itsellemme oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa ilman etukäteistiedotusta. Asiakkaan vastuulla on säännöllisesti tarkistaa kulloinkin voimassa olevat ehdot. Käyttämällä sivuston palveluja asiakas ilmaisee hyväksyvänsä voimassa olevat sopimusehdot.

OSA 12 - YHTEYSTIEDOT

Sopimuksen ehtoihin liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen info@anina.fi.

Sale

Unavailable

Sold Out